Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Компанія BMW вивела на ринок спортивні модифікації позашляховиків X3M та X4M

Топові версії BMW X3M і X4M отримали надпотужну силову установку на шість циліндрів, яка завдяки турбонаддуву видає 506 к.с. Крім двигуна кроссовери М-серії вирізняються налаштуваннями шасі та зовнішнім стайлінгом зі спортивними акцентами. Вартість X3M на європейському ринку стартує з позначки у 85 тисяч євро, а купе-кроссовера X4M від 90 тисяч євро. Головними конкурентами для баварців стануть такі моделі як Mercedes-AMG GLC 63 та Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio.

Заряджений BMW X3M нарешті приєднався до звичайних версій кроссовера, тим самим закривши питання хто є найбільш швидким у класі середньорозмірних преміум кроссоверів. Під капотом X3M встановлений 3-літровий двигун з двома турбонагнітачами, який в залежності від форсування може розвивати 476 або 506 к.с. Крутний момент дорівнює 600 Нм та незмінний незважаючи на різну номінальну потужність силової установки. В тандемі з мотором працює 8-ступенева автоматична коробка перемикання швидкостей M Steptronic. Повний привід xDrive має власні налаштування та встановлюється на всі X3M. Динаміка прискорення нових BMW X3M і X4M просто вражає! Навіть на фоні свіжих конкурентів баварці виглядають чудово, адже вони на сьогодні є рекордсменами швидкості. Позначку у 100 км/год кросовери долають за 4,2 та 4,1 секунду. Такі характеристики потребують особливого налаштування шасі і з цим завданням інженери BMW впорались на відмінно.     

Серед базового оснащення X3M виявилися 20-дюймові легкосплавні колісні диски, а ось за 21-дюймові доведеться доплатити. Доречи, платити ще потрібно за вуглецево-керамічні гальма та різноманітні системи допомоги водію. Екстер҆ єр М-версій притягує погляди фанатів бренду і дарує естетичне задоволення навіть байдужим до марки пішоходам. Саме зовнішній вигляд BMW X3M і X4M є чудовим прикладом фірмового тюнінгу від баварців.

Інтер҆ єр теж має власний стиль тому одразу помітна різниця між базовим кроссовером та його топовою модифікацією. По всьому салону водій та пассажири бачитимуть магічну літеру М. Сидіння М-спорт та карти дверей крім шкіри мають вставки з алькантари. Якість матеріалів оздоблення не підлягає критиці, все виглядає чудово та розкішно.

В зв҆ язку з виробничими затримками нові BMW X3M і X4M почнуть продавати лише з вересня 2019 року. В очікуванні новинок у конкурентів є трохи часу виправити ситуацію та відреагувати на баварські повноприводні суперкари…

 

20.02.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Компанія BMW вивела на ринок спортивні модифікації позашляховиків X3M та X4M

Політика конфіденційності